Attent vriendje

Saskia bestelt een mix van lieve kaartjes in de webshop. Wat ze niet weet, is dat haar vriend Jonathan een uurtje later hetzelfde doet voor haar. Hij mailt mij dat hij haar wil laten weten dat hij trots op haar is, dat hij vindt dat ze goed bezig is met haar eigen zaak, en dat hij haar graag ziet. Hij weet alleen niet helemaal hoe, dus geeft hij mij de opdracht om er iets leuks van te maken.

 

 

Jonathan trots, Saskia straks in de wolken, en ik in mijn nopjes!

Hier doe ik het voor; mensen blij maken!

 

Hij kiest voor de ‘goe bezig!’-kaart en de love mini’s. Ik maak er een leuke combinatie van, schrijf ‘verrassing van Jonathan’ op de envelop en verstop die in Saskia’s eigen bestelling.

De te veel betaalde verzendkosten krijgt zij terug als korting op haar volgende bestelling, met toepasselijke kortingcode ‘Jonathanisthebest’.

En de rest van de minikaartjes? Die bezorg ik aan hem zodat hij ze de komende dagen/weken nog één voor haar kan verstoppen. Da’s 10x een aangenaam verraste Saskia!

 

En zo geschiedde 🙂

Het attente gebaar van Jonathan liet Saskia niet onberoerd. De tranen werden wegens ‘te privé’ niet gefilmd voor deze blog, maar ik verzeker je dat ‘t een hartverwarmend moment was tussen die twee.