Jongeren coachen doe je zo

Juf Hilde van Kindercoachpraktijk Shine in Blanden maakte mijn dag goed toen ik onderstaand mailtje ‘s morgens in mijn mailbox vond:

Dag Karen,

Als ouder wil je het liefst dat je kind goed in zijn/haar vel zit, stevig met de voeten op de grond staat, met tegenslagen kan omgaan. Kortom een blij kind, een kind dat straalt!

Soms is het moeilijk om een evenwicht te vinden tussen dat wat kinderen gelukkig maakt en wat goed voor ze is. Via professionele begeleiding wil ik kinderen helpen om sterk in hun schoenen te staan, de nieuwe generatie helpen om gelukkig en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan.

Ik ben Hilde, leerkracht, kindercoach en relax kidscoach. Voorbije jaar ben ik enorm bezig geweest met mindset, rode (niet-helpende) gedachten en groene (helpende) gedachten. Deze webshop sluit volledig aan bij mijn visie. Ik ben dan ook heel blij dat ik deze tip cadeau kreeg van mijn buurvrouw, Evy Delanglez (een mooi mens).

Ik koos voor de mini felicitatieset. Deze kan ik gebruiken voor de kinderen/jongeren waarmee ik op avontuur mag gaan: op zoek naar schatten die gevonden willen worden, maar ook voor collega’s die voorbije schooljaar iets extra voor mij betekenden.

Stralende groeten,
Hilde

 

 

Heb jij kinderen of jongeren van 6 tot en met 17 jaar die begeleiding zoeken voor uiteenlopende belemmeringen op sociaal- emotioneel vlak?

Hilde staat klaar voor kinderen die last hebben van angsten, piekeren (scheiding, een verlies, pesten, stress en spanning, faalangst, slaapproblemen,…) neerslachtigheid of een fixed mindset.

Ze zorgt ervoor dat ze weer:

  • weerbaarder worden
  • emotioneel veerkrachtig zijn
  • hun angsten de baas worden
  • zelfvertrouwen opbouwen en versterken
  • hun emoties kunnen regelen
  • positief in het leven staan
  • hun eigen identiteit ontwikkelen en zelfwaardering leren hebben.

Je kan Hilde contacteren via haar website.