Over ons

Wij geloven dat een betere wereld begint bij onszelf; door het goeie voorbeeld te geven, en door anderen te behandelen zoals we zelf graag behandeld worden.

 

‘Wij’, da’s eigenlijk ‘ik’, maar ik tel jullie er al meteen bij want ik kan dat niet alleen. Ik geloof dat heel veel kleine beetjes optellen tot iets onwaarschijnlijk krachtigs.

waarom

Waar ik voor sta.

Ik ben Karen. Bezieler van liefvoorelkaar.be. Rechtvaardigheidstrijder, underdogsupporter en lief mens in het algemeen. Mijn alombekende grote mond trek ik vooral open wanneer ik het zielig vind dat een ander dat zelf niet durft. Mijn hart ligt op mijn tong en dat kan niet iedereen even hard appreciëren, hoewel ik nochtans anderen altijd behandel zoals ik zelf wil behandeld worden.

Ik word er ziek van als ik zie hoe sommigen met elkaar omgaan tegenwoordig. Zonder respect voor andere meningen, zonder empathie en zonder geduld. Ik vind het ook doodjammer als ik zie hoe streng mensen zijn voor zichzelf. En hoe degene die dan wél lief willen zijn, daar vaak de woorden niet voor vinden. Het is niet voor iedereen makkelijk uit te drukken wat in het hart leeft, en standaard formules als ‘oprechte deelneming’ dekken meestal de lading niet.

Mijn webshop zit daarom tsjokvol manieren om elkaar een hart onder de riem te steken of om jezelf te belonen. Om anderen te troosten of te complimenteren, om ze te feliciteren of gewoon nog eens extra duidelijk te maken hoe graag je ze ziet. Als je hier nog altijd niet de juiste woorden vindt, let me know: dan maak ik je desnoods gepersonaliseerde kaarten -speciaal voor jou alleen-, die wél exact zeggen wat jij wil zeggen.

Wees lief voor elkaar, en ook voor jezelf. Altijd en overal! 🖤🖤🖤

Liefs, Karen

Mijn stokpaardjes

Er zijn zo van die zaken waarop ik niet wil toegeven,
ook niet als dat betekent dat ik de moeilijkste weg kies.

Respect

Voor mezelf, voor jullie,
en voor de planeet.

Milieuvriendelijkheid

Ik recycleer, ben zuinig
en kies voor CRUSH papier.

Positivisme

Er is al meer dan genoeg
negativiteit rondom ons.

papiergekte

Stapelverliefd op CRUSH papier

CRUSH is een origineel, creatief en ecologisch verantwoord gamma, samengesteld uit 55% nieuwe FSC vezel, 30% gerecycleerde vezel en 15% ‘ander’ organisch materiaal, zoals bv. gecrushte (what’s in a name!) maïs, koffie, kiwi, druiven, hazelnoten of olijven. Lees: 15% minder bomen nodig. Bij de productie van CRUSH wordt bovendien gebruik gemaakt van 100% groene hernieuwbare energie.

Het gebruik van alternatieve vezels zorgt niet alleen voor ecologische meerwaarde, maar ook voor verrassende creatieve effecten. Zo voelt ‘Coffee’ heel anders aan dan ‘Corn’ of ‘Olive’, en hebben ze telkens een naturelle maar zeer verschillende kleur. CRUSH is uniek, ademt authenticiteit en is ruim inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. 

Al mijn witte wenskaarten en enveloppen zijn gemaakt van CRUSH Corn. Omdat ik het zo mooi vind en omdat zo de achterkant beschrijfbaar blijft (zelfs bij de zwarte designs), maar ook omdat het gewoon in de gft-bak of op de composthoop mag… moést je ‘t om één of andere reden ooit willen weggooien ipv te bewaren, natuurlijk.